Rreth nesh

HOTEL NE DURRES

Mirësevini në Hotel Klajdi, vendi ku mund të keni gjithçka deshironi! Një oaz qetësie në plazhin e Malit te Robit në detin Adriatik, Hotel Klajdi, i projektuar nga arkitektë të huaj dhe i ndërtuar sipas standarteve më të larta europiane, ofron një dimension të ri pushimi në plazhet e Adriatikut.

Hoteli yne ndodhet ne vijen e pare te plazhit dhe ka nje kapacitet prej 40 dhomash, perfshire disa suita.

Sherbimet

  • Dhoma për akomodimin e dy, tre apo kater personave; disa suita të vecanta; shërbim në dhomë; minibar ne cdo dhomë.
  • Restorant dhe bar me pamje në deti; piceri me shumllojshmëri shijesh dhe menu të pasur
  • Plazh privat me shezllona personalë për vizitorët e hotelit; shërbim në cadra
  • pishinë për fëmijët dhe për të rriturit
  • parking të siguruar,
  •   Kend lojerash per femije
  • TV Lounge, Wi-Fi,

Hotel Klajdi ka nje tradite 15 vjecare ne fushen e turizmit .